Hivatalos: 2023 (egyik) legjobb sorozata, jön a 2. évad!

A The Boys/A fiúk spinoff sorozata, a Gen V folytatódik egy második évaddal az Amazon Prime Videonál!

A kritikusok konszenzusa jelenleg így szól a sorozatról: "Körülbelül olyan borzasztóan felforgató, mint az eredeti sorozat, a Gen V a The Boys-ra épít időnként kaotikus, de összességében ihletett módon." A kritikusok értékelése 97 százalékos lett, és jelenleg 96 vélemény alapján áll össze a Rotten Tomatoes-on.

A hír az 1. évad fináléja előtt érkezett, amely finálé november 3-án debütál. A sorozat nyolc epizódból álló első évadát szeptemberben kezdték sugározni.

A sztori

A sorozat a Godolkin Egyetemen játszódik, amely a The Boys világában létező szuperhősök főiskolája. A hivatalos leírás így szólt: „A tipikus egyetemi káoszon túl, amikor önmaguk megtalálásáról és bulizásáról van szó, ezek a gyerekek robbanásveszélyes helyzetekkel néznek szembe… szó szerint. Miközben a diákok a népszerűségért és a jó jegyekért versengenek, nyilvánvaló, hogy a tét sokkal nagyobb, ha szuperhatalmakról van szó. Amikor a fiatal szupok csoportja rájön, hogy valami nagyobb és baljóslatúbb dolog történik az iskolában, próbára teszik őket: vajon ők lesznek történeteik hősei vagy gonosztevői?"

A készítők véleménye

„Nem is lehetnénk boldogabbak a Gen V második évadának elkészítésével” – mondta Michele Fazekas showrunner és Eric Kripke ügyvezető producer - „Ezek a karakterek és történetek, akiket megszerettünk, és nagyon örülünk, hogy az emberek is így éreznek! Az írók már dolgoznak az új évadon – a másodéves év vad lesz, minden fordulattal, szívvel, szatírával és kirobbanó szervekkel. Ez az, amit a műsortól várhatsz.”

„A The Boys univerzumának kiterjesztése egy olyan merész sorozattal, mint a Gen V hihetetlen utazás volt számunkra és csodálatos Sony partnereink számára” – mondta Vernon Sanders, az Amazon MGM Studios televíziós részlegének vezetője - „A Michele Fazekas és Tara Butters showrunnerekkel, valamint Eric Kripke-vel, Evan Goldberggel és Seth Rogennel folytatott első beszélgetésünk óta tudtuk, hogy a sztori feszegeti a határokat."

"Az ő megközelítésük pontosan az, amit a közönség szeret, és ez segített a Gen V-nek a Prime Video első számú sorozatává válni több mint 130 országban. A Gen V a streaming felület legkeresettebb új eredeti sorozata lett 2023-ban, és izgatottak vagyunk, hogy hihetetlen szereplőgárdánk és stábunk továbbra is bátor és merész történeteket mesél majd.” - nyilatkozta Sanders.

80 Gen V  (2023)

akció | kaland | vígjáték

A fiatal 'hősök' próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb városokban a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az Amazon Prime nagysikerű The... több»