75 Venom  (2018)

Ahogy azt Cletus Kasady is megígérte a Venom lezárásában, a folytatásban lesz egy kis vérontás, utalva ezzel arra, hogy a Venom 2-ben felbukkan majd Carnage, azaz Vérontó is.

Az egyik legbrutálisabb szimbiótáról van szó, akit filmben hivatalosan is Woody Harrelson alakít majd. A forgatásról korábban már érkezett néhány hangulatos fotó, amelyek alapján mindenki megbizonyosodhatott arról, hogy egyszerűen telitalálat volt Harrelson beválogatása a produkcióhoz.

Az utóbbi időben azonban meglehetősen csendes a Venom 2 háza tája, nemrégiben pedig az is hivatalossá vált, hogy a Sony elhalasztotta a film premierjét 2021. június 25-re, de talán minden rajongót kárpótol majd, hogy a következő év júliusában mozikba kerül a Pókember harmadik része is, így akár sokkal szorosabban is kapcsolódhat majd egymáshoz a két sztori.

Mostanáig kellett várni arra is viszont, hogy a Venom folytatása hivatalos címet kapjon, és ahogy már cikkünk elején is említettük, hogy a “vérontás” be volt ígérve, úgy a Let There Be Carnage is hű marad ahhoz a sejtetéshez, hogy a második rész még brutálisabb lesz majd.

Aki pedig esetleg mostanáig kihagyta volna a Venomot, annak figyelmébe ajánljuk a film előzetesét fentebb!