A Batman hatalmas kasszasikerét és a nagyrészt pozitív reakciókat nézve talán senkit sem lephet meg, hogy a Warner Bros. folytatni kívánja a filmet. Matt Reeves társíró/rendező kedden délután megjelent a stúdió CinemaCon prezentációján, hogy bejelentse a folytatást, ezzel hivatalossá vált, hogy jön a Batman 2.

Reeves, aki ismét írja és rendezi a filmet, nem árult el részleteket azon kívül, hogy Robert Pattinson visszatér a Batman szerepében.

Több mint 759 millió dolláros bevétellel világszerte és az HBO Max magas nézettségével a Batman egy igazi sikersztori, amiben Pattinson alakította Bruce Wayne/Batmant, Zoë KravitzPaul DanoAndy Serkis és Colin Farrell mellett, akinek Pingvinje saját spin-off tévésorozatot kap.

A Warners egyelőre nem jelezte, hogy a folytatás mikor kerülhet a mozikba, de legkorábban 2024-ben láthatjuk. De még ez előtt biztosan látni fogunk egy másik Denevérembert is a Flashben, melyben Michael Keaton visszatér Bruce Wayne szerepében. Ha minden igaz, erre 2023 júniusáig kell várnunk.

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»