Hivatalos, jön a Transformers-G.I. Joe crossover!

A Hasbro beváltja tavaly nyári ígéretét, amit a Transformers: A fenevadak kora című filmben tett a rajongóknak! A Joe-k és az Autobotok összeállnak a Paramountnál!

A Paramount Pictures vezérigazgatója, Brian Robbins, csütörtökön tette a bejelentést a stúdió bemutatóján a Las Vegas-i CinemaConon.

Innen jött az ötlet

Az ötlet alapja a Hasbro számára a Marvel által kiadott 1980-as évekbeli képregényekben játszódó történet. A fenevadak kora című filmben az Anthony Ramos Martinez által alakított karakter egy titkos bunkerben keresi fel a Michael Kelly által alakított egyik Joe ügynököt.

Kik vannak a fedélzeten?

Az új film executive producere Steven Spielberg. Rendezőt egyelőre nem jelentettek be a projekthez, annak ellenére, hogy az ötletet Steven Caple Jr. hozta A fenevadak korában, így kézenfekvőnek tűnne, ha ő ülne a rendezői székbe.

Caple Jr. elmondta, hogy tárgyalásokat folytat egy újabb Transformers-filmről , miután A fenevadak kora sikere közel 439 millió dollárt hozott világszerte, többet, mint a Disney/Lucasfilm tavaly nyári franchise-fináléja, az Indiana Jones és a sors tárcsája , amely csak 383 millió dollár körül kaszált.

A Transformers producere, Lorenzo di Bonaventura visszatér Mark Vahradian, Michael Bay, Tom DeSanto és Don Murphy mellett.