Mindössze néhány hét van hátra, hogy a Pókember – Idegenben végre megérkezzen a mozikba, amely a Marvel filmes univerzum harmadik fázisának utolsó fejezete lesz majd. Mindemellett azonban már most zajlanak a negyedik fázisban érkező szuperhősfilmek előkészületei.

Az egyik legnagyobb várományosnak a Az Örökkévalók számít, amelyben szinte biztosan feltűnik majd Angelina JolieRichard Madden és Kumail Nanjiani. A produkció szereposztásával kapcsolatban pedig a közelmúltban az is felmerült, hogy maga Keanu Reeves is csatlakozna a stábhoz.

A stúdió elnöke, Kevin Feige egy rövid interjúban elárulta, valóban felvették a kapcsolatot a színésszel. „Nem tudom, hogy mikor, vagy hogy egyáltalán tényleg csatlakozik a Mavel moziverzumához, de szeretnénk, ha minden rendben menne e téren” – mondta Feige.

Reeves már most rendkívül mozgalmas évet tudhat magáénak, hiszen a közelmúltban debütált a John Wick: 3. felvonás, rövidesen pedig a mozikba kerül a Toy Story 4, amelyben a színész Duke Caboomnak kölcsönzi a hangját, hamarosan pedig elkezdődnek a Bill és Ted harmadik részének munkálatai.

Bár Feige nyilatkozatában ugyan nem erősítette meg, hogy Reeves biztosra vehetően csatlakozik a Marvelhez, a rajongók alighanem szívesen látnák kedvencüket újra egy képregényfilmben.