Helen Mirren, Asher Angel, Lucy Liu, Zachary Levi, Rachel Zegler és Djimon Hounsou hétfőn az IET Londonban tartott fotózáson vettek rész a Shazam 2 - Az istenek haragja promóciója kapcsán, miközben az írók hivatalosan is megerősítettek egy korábbi jelentést.

Egy vadonatúj interjúban a film írói, Henry Gayden és Chris Morgan megerősítették, hogy a film valóban tartalmaz LMBT-reprezentációt, az egyik szuperhős ugyanis meleg karakter lesz.

Az írók elmondták, hogy a szóban forgó karakter nem más, mint Pedro Peña, akit Jovan Armand és D.J. Cotrona alakít.

"Az egyetlen újdonság ebben a filmben, hogy sokkal nyíltabban beszélünk arról, hogy Pedro meleg" - mondták a Dorkoholicsnak.

A duó hozzátette, hogy erre "az első filmben nagyon finom utalás volt. És úgy gondoltam, hogy nagyon fontos volt, és nagyon, nagyon harcoltunk azért, hogy ezt beemeljük és előtérbe helyezzük ebben a filmben"."

Az első filmben Pedro szexualitására csak utalás történik, miután a gyerekek egy sztriptízbárba kerültek, és miután kijutnak onnan, azt mondja, hogy ez nem az ő világa.

A Shazam 2 - Az istenek haragja március 17-én, pénteken kerül a mozikba.

akció | fantasy | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Ugyan mit is csinálhat egy kamasz srác, aki váratlanul szuperképességek birtokába jut? Még szép, hogy él ezzel a lehetőséggel, így amikor csak teheti, felveszi a harcot a... több»