2019.05.15   szerző: hp   hozzászólások: 0

Bár számos alkalommal cikkeztünk mi is arról, hogy a Disney Rian Johnsonnak (Star Wars: Az utolsó Jedik) és a trónok harca alkotóinak is egy-egy önálló trilógiát szán, csak most lett hivatalos, hogy első körben a Benioff-Weiss párosnak szavaztak bizalmat.

Hivatalos, ők készítik az új Star Wars-trilógiát!

A Disney döntése jó eséllyel már hónapokkal ezelőtt megszületett, de arra azért kíváncsiak lennénk, hogyan határoznának a Trónok harca új évadának kritikáinak tükrében. Nem akarunk igazságtalanok lenni, David Benioff és D. B. Weiss zseniális munkát végzett, George R. R. Martin megfilmesíthetetlennek tartott regényfolyamából minden idők egyik legjobb és legsikeresebb sorozatát rakták össze kiváló érzékkel. A problémák akkor kezdődtek, amikor kifogytak az alapanyagból, amiből azért bőven van a Star Wars kánonban is, úgyhogy igen korai lenne még temetni az alkotópárost csak azért, mert a nyolcadik évad eddig többnyire csalódást okozott a rajongóknak.

A Star Wars: Skywalker korával mindenesetre véget ér a Skywalker saga, a Disney pedig az ígéretek szerint alaposan visszavesz a tempóból, és a következő SW-mozi, mely már a Trónok harca alkotópárosával készül, csak 2022. decemberében kerül majd a mozikba, melyet a trilógia következő epizódjai 2024-ben és 2026-ban követnek majd.
Hogy mi lesz Rian Johnson sorsa, arról egyelőre nem szólnak a hírek. Az biztos, hogy a sokaknak csalódást okozó nyolcadik epizód után nem ő a legkedveltebb jelölt, de kétségkívül izgalmas lenne látni, mire képes egy saját trilógiával.

A Star Wars: Skywalker kora december 19-től látható a hazai mozikban. A film magyar szinkronos előzetesét idelent nézhetitek meg.  

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A messzi-messzi galaxis történetének utolsó fejezete, mellyel végleg lezárul a kilenc epizód során felépített Skywalker-saga.  több»