Holtan találták az otthonában az Elvis színésznőjét, Shonka Dukureh-t

44 éves korában elhunyt Shonka Dukureh színésznő.

A színésznő holttestére nashville-i lakásában talált rá egyik gyermeke, aki azonnal először a szomszédoktól kért segítséget, és akik azonnal értesítették a hatóságokat. Dukureh halálának okát egyelőre nem sikerült megállapítani, az idegenkezűséget viszont kizárták.

Első és egyetlen filmes szerepe az 2022. júniusában debütált Elvis című filmben látható, amelyben Big Mama Thorntont karakterét alakította. Thornton volt az első, aki felvette a klasszikus "Hound Dog" című dalt, amelyet később Presley is feldolgozott. 

Tanulmányait a Fisk Egyetemen végezte, majd a Trevecca Nazarene Egyetemen szerzett mesterdiplomát pedagógiából.

Zenei pályafutása során többek között együtt dolgozott Nick Cave-vel, Jamie Lidell and the Royal Pharaohs-szal, Mike Farris-szal, Pete Rockkal. A színésznőt két gyermeke gyászolja. Nyugodjon békében!

93 HÍRESSÉG, AKIKET 2022-BEN VESZÍTETTÜNK EL

#1
Shonka Dukureh

Shonka Dukureh

szül. 1977. 09. 03. - elhunyt 2022. 07. 21.
Charlotte, North Carolina, USA
Első és egyetlen filmes szerepe az 2022. júniusában debütált Elvis című filmben látható, amelyben Big Mama Thorntont karakterét alakította. Thornton volt az első, aki felvette a klasszikus "Hound Dog" című dalt, amelyet később Presley is feldolgozott. Tanulmányait a Fisk Egyetemen végezte, majd a Trevecca Nazarene Egyetemen szerzett... több»

Filmek: Elvis