Hordágyon vittek el egy játékost a valódi Squid Game forgatásáról, többen sírva távoztak

Valóságos rémálommá vált a Nyerd meg az életed valóságshow változatának forgatása, miután egy versenyzőt hordágyon kellett elszállítani a helyszínről, többen pedig fagyási sérülésekre panaszkodtak.

A Netflix titokban kezdte el forgatni a műsort az Egyesült Királyságban, amely a nagysikerű sorozat alapján készült, persze a végrehajtandó feladatok során egyiknél sem volt cél, hogy a résztvevőket bármilyen életveszélynek tegyék ki. A versenyzőknek mégis órákat kellett mozdulatlanul tölteni -3 Celsius-fokos hidegben.

Az egyik kimerült játékost hordágyon vitték el, másoknak pedig kúszva kellett eljutniuk a célba. “Olyan volt, mint egy háborús övezet. Az emberek sírva távoztak” - nyilatkozták a résztvevők a The Sun magazinnak.

A Netflix 456 játékost hívott meg a játékba, amelynek főnyereménye 3,7 millió font. A stáb épp a Red Light, Green Light játékot forgatta, amely során a hőmérséklet fagypont alá esett. 

“Még ha a hipotermia be is állt, az emberek hajlandóak voltak addig maradni, ameddig csak lehetett, mert rengeteg pénz volt a tét. Túl sokan elhatározták, hogy nem mozdulnak, így túl sokáig álltak ott. Voltak emberek, akik úgy érkeztek, hogy azt hitték, milliomosok lesznek, de sírva távoztak” - mondta az egyik versenyző.

“Néhányan a lábukat sem tudták megmozdítani, mert olyan hideg volt” - tette hozzá egy másik résztvevő.

Az elmondások alapján az is kiderült, hogy néhány orvosi segítséget kértek, amelyet azonnal biztosítottak a számukra, az egyre kíméletlenebb kíméletlenebb körülmények ellenére viszont többen kitartottak a játék mellett.