75 Aquaman  (2018)

A hírnevéhez méltóan azt ígéri az Aquaman rendezője, James Wan, hogy a folytatásban horrorisztikus elemekkel is találkozhatnak majd a nézők.

Az Aquaman egy igazán sorsfordító filmnek számít a DC filmek világában. A Warner produkciói az elmúlt években nehezen tudták megközelíteni a Marvel filmek egyre nagyobb sikereit, James Wan rendezése 2018-ban viszont közel 1,1 milliárd dollárt hozott a konyhára.

“Azt mondanám, hogy igen...számomra már az első rész is tartalmazott ilyen jelenetet, és a folytatásban is beleviszünk némi horrort. Azt gondolom, hogy ez az én részem, és többnyire csakugyan természetesen kijön belőlem. Egy olyan film, mint az Aquaman, egy mélytengeri világ egyszerűen félelmetes tud lenni” - jegyezte meg Wan a DC FanDom keretében egy online interjú során, amelyben a rajongói kérdésekre válaszolt.

Bár az Aquaman 2-re egy ideig még várnunk kell, hiszen a film csupán 2022 őszén kerül majd a mozikba, mindenesetre a hírek szerint Black Manta újra visszatér a történetben egy végső összecsapásra hősünkkel.