2017.05.19   szerző: hp   hozzászólások: 0

Tom Cruise-t megátkozzák az új trailerben.

Horrorisztikus lesz A múmia rebootja, itt a legújabb előzetes

Egyre közeleg a Universal szörnyfilmes moziverzumának első filmje, A múmia, és a legújabb előzetest elnézve hitelt adunk a stúdió szavainak, amikor sötét atmoszférájú filmet ígért.

A film története szerint az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat. A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába.

Tom Cruise mellett a további főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Az Oscar-díjas Russell CroweSofia BoutellaAnnabelle WallisJake M. JohnsonCourtney B. Vance

A múmia (2017) rendezői székét Alex Kurtzman foglalhatja el, míg a forgatókönyvet a szakma két nagyágyúja, Jon Spaihts (Doctor Strange) és Christopher McQuarrie (A holnap határa) jegyzik. A fim júniustól a hazai mozikban.

Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol további videókkal, fotókkal és filmes érdekességekkel várunk.

64 A múmia  (2017)

akció | fantasy | kaland

Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve; mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig... több »