Horrort rendez a Marvel kirúgott rendezője a Sonynak

Úgy tűnik, hogy A galaxis őrzői: 3. rész frissen kirúgott rendezője, akit a Disney semmilyen szín alatt nem volt hajlandó visszavenni a produkcióba néhány, tíz évvel ezelőtti, nem túl jó vicc miatt, James Gunn horrorfilmet rendez majd a Sonynak, aminek még jelenleg nem tudni a címét és a témáját, csak annyit, hogy ijesztő – és csak november 30-ig kell rá várni.

Mivel a stúdió és a rendező is igen szűkszavú volt a projekttel kapcsolatban, ezért például nem derült ki, hogy Gunn ilyen őrületes tempóban tud-e rendezni (vagy rövidfilm, de ez kétséges), vagy arról van szó, hogy Gunn titokban összedobott egy horrort a Sonynak, amiről nem tudott senki és nem is szivárgott ki róla semmilyen pletyka. Rejtély rejtélyek hátán.

Többen azon spekulálnak, hogy a film egy számítógépes játék adaptációja, de hogy melyiké, még nem lehet tudni pontosan – és arra is sokan kíváncsiak, hogy a film ilyen rövid idő alatt milyen reklámkapmányt fog kapni. Az speciel pont jól jön, hogy Gunn még mindig rendszeresen szerepel a hírekben – és a meglepő bejelentést is azután tették a horrorfilmről, amikor a Disney hivatalosan is bejelentette, hogy megválnak a rendezőtől.

A lényeg tehát annyi, hogy november végén – december elején érkezik egy új horrorfilm a Sonytól Gunn rendezésében, amiről eddig senki sem tudott.

Kíváncsian várjuk.