Hősként köszöntötték, megkérték Keanu Reeves kezét

Fülsiketítő éljenzés rázta meg hétfőn a texasi Austinban található Paramount Színház falait, a John Wick: 4. felvonás premierjét megelőzően.

Chad Stahelski rendezése az SXSW Filmfesztiválon került bemutatásra, a vetítés előtt pedig maga Keanu Reeves is felsétált a nagyvászon elé, amelyre a körülbelül 1000 fős közönség őrjöngő lelkesedésben tört ki, ez a lelkesedés pedig a film közel 2 óra 49 perces játékideje alatt sem lankadt.

“Elképesztőek vagytok, rácok. Köszönjük ezt az élményt. Ku*rv@jó fejek vagytok mindannyian!” - mondta Reeves.

“Ez minden idők egyik legjobb közönsége” - tette hozzá Stahelski.

Az ezt követő beszélgetésről a sajtónak nehéz lenne beszámolni, mivel számos olyan kérdés és válasz hangzott el, amely alaposan lelőlné a film cselekményét, annyi mindenesetre elmondható, hogy a rendező nagyon különlegesnek találta azt a pillanatot, amikor Reeves három év után ismét magára öltött az ikonikus öltönyét.

Viszont arra a kérdésre, hogy Reeves felbukkan-e majd a John Wick-spinoffjaiban, amely a The Continental és Ballerina sorozatok lesznek majd, a színész és a rendező is csak bizonytalan választ tudott adni. 

A John Wick: 4. felvonás március 23-án érkezik a hazai mozikba.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»