Hugh Jackman kamu videóval trollkodja Ryan Reynoldsot

Hugh Jackman és Ryan Reynolds kapcsolata igazi hollywoodi álommese – a két színész ugyanis nagyon egymásra talált a X-Men kezdetek: Farkas forgatásán. Barátságuk azóta is töretlen, és ezt nem szégyellik felvállalni a nagy nyilvánosság előtt is.

Sőt: a két színész az elmúlt években új szintre emelte a másik piszkálásának művészetét, és számos okos, humoros, kemény és odamondogatós szociális média posztban ekézik a másikat – természetesen csupa szeretetből. Amiért a közönség természetesen megőrül, mert olyan őszintén kacsint ki és mutatja meg a sztárok emberi oldalát, ahogy kevés nyilvános tevékenység.

A színészek kapcsolata nagyban hasonlít ahhoz, amit Dwayne Johnson és Kevin Hart művel, akik szintén nem hagynak ki egy-egy kínálkozó alkalmat vagy ziccert, hogy kellemetlen vagy vicces helyzetbe hozzák a másikat.

A szórakoztató tartalmakért nem kell nagyon messzire menni – itt van például Hugh Jackman Instagram-fiókja, ahova rendszeresen tölt fel olyan képet vagy videót, amelyben valamilyen formában beszól Reynoldsnak. Például kutyát sétáltat, és Deadpool képét használja arra, hogy arról szedje össze, amit ilyenkor össze kell. Vagy posztol egy fotót magáról és Reynoldsról, amin ölelkeznek – ám a leírásban biztosít mindenkit arról, hogy ezt azért nem sokszor engedi meg a kollégának. Maximum a születésnapján.

Legutóbb egy, a politikai lejárató kampányokhoz hasonlító videót posztolt arról, hogy Reynolds nem az az ártatlan, melegszívű apa, férj és sztár, mint ahogy elsőre tetszik, hanem egy ügyes manipulátor, aki már 2009 óta lovagolja meg az ausztrál színész farvizét, köszönhetően annak, hogy Jackman személyesen választotta őt ki Deadpool szerepére a Farkas eredetfilmhez.

Persze Reynoldsot sem kell félteni: amellett, hogy hosszú évek óta zaklatja Jackmant a legkülönfélébb módokon, hogy ismét álljanak össze egy Deadpool-Farkas összecsapás erejéig, kiválóan veszi az ilyen és ehhez hasonló froclikat, és csendben kivár a megfelelő válaszra. Ami biztos, hogy vicces lesz.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Who are you going to trust? Me or @vancityreynolds. (Courtesy of @mtv @joshuahorowitz) #onceuponadeadpool @letsfcancer

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés,

Nov 26., 2018, időpont: 9:32 (PST időzóna szerint)