Nem sok olyan sanyarú sorsú film készült mostanában Hollywoodban, mint a A Hunter Killer küldetés, de végre megérkezett az első előzetes.

Gerard Butlernek nincs szerencséje mostanában. Legutóbbi nagyköltségvetésű filmje, az Űrvihar is igen nehezen jutott el a mozikba, majd bukott is egy hatalmasat, és a Hunter Killer sosra sem volt éppenséggel egy leányálom. A rendezői székben egymást váltották a direktorok, Antoine Fuquát Martin Campbell váltotta, a két jónevű rendező után pedig végül Donovan Marsh következett, aki eddigi pályája során nem igazán a sikerfilmjeiről vált ismertték. A hazai premierdátumoról egyelőre nincsenek információk, de gyanítjuk, hogy a magyarországi mozikat sem fogja elkerülni a produkció.

A filmet Arne Schmidt, Jamie Moss és Abhishek Devalla forgatókönyvéből a már említett Donovan Marsh (Spud, Spud 2: The Madness Continues) rendezi, míg a főbb szerepeket Gary Oldman, Gerard Butler, Michael Nyqvist, Common, Michael Trucco, Gabriel Chavarria és Ryan McPartlin alakítják.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: