Idén nyáron a mozikban: Friss előzetest kapott Tom Hardy új filmje, a Motorosok

Június 20-tól berobog a magyar mozikba is a Motorosok!

Az új kedvcsinálót a Los Angeles belvárosában található Bike Shedben, egy modern (és meglehetősen előkelő) motoros klubban és bárban mutatták be.

Jeff Nichols középnyugati motoros klubról szóló korabeli drámájának főszereplői Jodie Comer, Austin Butler és Tom Hardy.

A 2023-as Telluride Filmfesztiválon való erős debütálás után a Motorosok készen állt arra, hogy az idei Oscar-szezonban nagyot szóljon. Tavaly decemberben azonban a Focus lecsapott a film jogainak megszerzésére, miután a Disney 20th Century Studios a SAG-AFTRA sztrájk miatt törölte a filmet a bemutatótervéből, a New Regency pedig úgy döntött, hogy máshol fogja értékesíteni

Most, hogy a nyári mozibemutató közeleg, a Focusnak új kampányt kellett készítenie a filmhez - és a stúdió úgy döntött, hogy egy új trailerben a motoros kultúra macsósságára támaszkodik.

Az új trailer tehát valamivel férfi központúbb, mint az első, amely a Vandals történetét Kathy (Jodie Comer) szemszögéből mesélte el, aki a férjéért, Bennyért (Austin Butler) küzd.

A két és fél perces klip főszereplője Tom Hardy Johnny-ja, a motoros banda keményfiú alapítója, és a klip bemutatja, hogyan emelkedett Johnny és a Vandals ismertté. 

"Húsz évvel ezelőtt vettem kézbe Danny Lyons fotókönyvét, és azóta a megszállottja vagyok" - mondta az író-rendező Jeff Nichols a Motorosokról- "Megpróbáltam a tőlem telhető legjobban elkészíteni egy olyan filmet, amiben az emberek úgy éreznek, ahogy én éreztem, amikor a kezembe vettem azt a könyvet. ... Ezek egyszerűen a legkirályabbak a világon. És ez az a fajta film, amit meg akarok csinálni."

82 Motorosok  (2023)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált „The Bikeriders” elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és... több»