Bruce Willistől sok mindent láthattunk már az utóbbi években, a hollywoodi sztár utóbbi szerepvállalásai nem mondhatóak túl izmosnak, az idén megjelenő Apex azonban várhatóan javít majd egy kicsit a renoméján.

Legalábbis némi reményre ad okot az Apex előzetese, amely egy brutális akció-thrillernek ígérkezik, egy ízig-vérig “embervadászat sztori”, amelyben nem érdemes ujjat húzni a Jim Malone-t alakító Bruce Willisszel.

A film története szerint hat vadász hatalmas összeget fizet azért, hogy csupán passzióból embert ölhessenek. A hajsza hamarosan kezdetét veszi egy lakatlan szigeten, Jim Malone azonban keresztülhúzza a számításaikat. A férfi nem adja könnyen a bőrét, maga után csapdákat hagyva küzd az életéért, a ragadozókból pedig rövidesen pedig űzött vadak válnak.

Az Apex a tervek szerint november 11-én debütál az amerikai mozikban, egyúttal viszont az online platformokon is elérhetővé válik, a főbb szerepekben pedig Neal McDonough, Lochlyn Munro, Alexia Fast, Megan Peta Hill, Nels Lennarson és Eric Buarque lesznek láthatóak.