Igen, ő ott tényleg Mick Jagger apáca ruhában, amint épp az Apáca show 3-at parodizálja az SNL-ben (videó)

Sir Mick Jagger sokkolta a Saturday Night nézőket azzal, hogy egy szélhámost alakított, aki egy szexi apácának adja ki magát, hogy lefeküdjön a többiekkel az Apáca show 3 paródiában. 

A hétvégi show azzal kezdődött, hogy Hollywood ügyeletes #mindenkidaddyje, Pedro Pascal megzavarta a latin sztár, Bad Bunny monológját. De a dolgok még furcsábbá váltak, amikor a 80 éves Rolling Stones frontember megjelent egy kolostori találkozón, és bevallotta, hogy egy Kevin nevű nővérnek adja ki magát, hogy apácákkal szexeljen.

Bad Bunny is ott volt az apácák között, hogy a szexbotrányt taglalja, és így reagált a hírre: "Ó, ne! Ez szörnyű. Akárki is csinálja ezt, nagyon-nagyon rossz. Hagyjátok abba!" Az apácák ezután azon veszekedtek, hogy ki szexelt a szélhámossal.

Miután Bad Bunny azt mondta nekik, hogy jöjjenek elő és gyónjanak, Mick teljes apácaruhában besétált a kolostorba, és azt mondta: "Rendben, gyónok! Én voltam az! Én voltam az, aki megrontotta ezeket a szegény nőket az ajkaimmal és a csípőmozgásommal, és én voltam az, aki a péniszemmel csengettem, és azt kiabáltam: "Ding-dong!"[szójáték a 'dong' szleng szóval, ami szintén péniszt jelent]

A slágergyáros - most már Sister Kevin néven - folytatta gyónását: "Tudom, ez valószínűleg a legrosszabb szexbotrány az egyház történetében, de nézzük a jó oldalát, mielőtt idejöttem volna, ezek a nővérek csak azt mormolták, hogy 'Miatyánk', most pedig azt sikoltozzák, hogy 'Ó, Istenem!"

A nővérek ezután könyörögtek, hogy maradjon és aludjon velük még néhány hétig, mivel "majdnem Halloween van" - és a főnökasszonyuk beleegyezett.

"Most menjünk nővérek - azt hiszem, készen állok a második eljövetelre!" - mondja Sir Mick, amikor a jelenet véget ér. 

A rajongók megdöbbenéssel reagáltak arra, hogy a Rolling Stones frontemberét ilyen környezetben látták. Egyikük azt mondta: "Mick Jagger és Bad Bunny együtt vannak apácáknak öltözve' ez olyan mondat, amit soha életemben nem képzeltem volna összerakni." Egy másik így reagált: "Mick Jagger apácaként az SNL-ben. Dicsértessék az Úr! Most már tényleg boldogan halhatok meg." 

Jagger egy telenovella-szkeccsben is szerepelt, az apát alakította a jelenetben, aminek hatására a közönség izgatott tapsban tört ki a meglepetésszerű cameo miatt. Ekkor egy másik szokatlan öltözékben, hatalmas bajusszal és csokornyakkendővel jelent meg.