Igen rossz hírünk van az új Kingsman-film kapcsán

Továbbra sem alakul túl fényesen a Disney idei ütemterve, a stúdió ismét egy nagy várományos, a King's Man: A kezdetek premierjét halasztotta el a koronavírus-járványra hivatkozva.

A hatalmas sikernek örvendő Kingsman filmek előzménye az eredeti tervek szerint szeptember 18-án került volna a mozikba, a Disney azonban 2021. február 26-ra halasztotta a bemutatót. Mindezt valószínűleg annak is betudható, hogy a stúdió az utóbbi időben nem helyezett kifejezetten nagy hangsúlyt a film promózásába.

Nem ez az első eset, hogy a Disney egy-egy szuperprodukcióját elhalasztotta, a korábbi tervek szerint a nyáron debütált volna az élőszereplős Mulan, amely nemrégiben kapott csupán véglegesen premierdátumot, így a produkció hivatalosan is szeptember 10-től lesz megtekinthető a hazai mozikban, a tengerentúlon azonban a Disney+ műsorkínálatában lesz egyedül elérhető a film.

Mindettől függetlenül a stúdió nem hagyja cserben a közeljövőben sem a mozirajongókat, hiszen a közeljövőben érkezik Az új mutánsok, amelyet már most hatalmas várakozás előz meg.