Így borotválta kopaszra a fejét Charlize Theron Furiosa szerepére (videó)

Charlize Theron Furiosaként igazán ütős karakter hozott annak idején a Mad Max: A harag útjában.

A színésznő persze nem csak alakításával, a hanem  megújult külsejével is hatalmas csodálatot váltott ki a mozirajongókban, miután először láthatták teljesen kopaszon. Theron a napokban mutatta be az “átalakulását” az Instagramon közzétett videóban, mindezt ráadásul egy különleges alkalom apropójaként.

A The Groove ugyanis jótékonysági vetítést szervezett, amelyen A harag útja került terítékre, a jegyeladásból befolyt összeget pedig az afrikai éhezők megsegítésére használják fel. “Gyakorlatilag mindannyian úgy öltöztünk a filmben, mint Tom Hardy, láncokat hordtunk, hogy védjük magunkat. Ez egy olyan történet, amelyben a közösséget keressük. Mindenképpen oda kell figyelnünk egymásra, és törődnünk kell a másikkal” - írja a színésznő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

In honor of our @ctaop drive-in screening of Mad Max tonight, throwing it back to the point of no return with creating Furiosa. A huge thank you to @thegrovela and @CHCre8tive for making tonight happen! So excited to see this movie on the big screen again ???? ???? ????

Charlize Theron (@charlizeafrica) által megosztott bejegyzés, Júl 31., 2020, időpont: 12:44 (PDT időzóna szerint)