Robert Downey Jr. (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájéban) őszinte köszönetet mondott Christopher Nolannek.

A színész egy kérdezz-felelek eseményen vett részt az első alkalommal Oscar-díjra jelölt Cillian Murphy mellett, ahol betekintést engedtek a szereposztási folyamatba és a filmmel kapcsolatos tapasztalataikba.

Downey háláját fejezte ki, amiért kulcsszerepet kapott, és Nolan bizalmának személyes és szakmai jelentőségéről is beszélt.

"Életemnek egy olyan pontján voltam a karrieremben, ahol szükségem volt valakire, aki látja, hogy mi lehetséges számomra, amit én magam nem láttam" - idézi a színészt a Variety. Murphyhez hasonlóan a megkeresés  Downey-t is meglepetésként érte a lehetőség.

"Felhívtak, hogy menjek át Chris házába, ami már önmagában is elég izgalmas" - mondta Downey. "Már hetek óta figyeltem a helyet!" - tette hozzá viccelődve.

Downey Jr.-t szintén Oscar-díjra jelölték az Oppenheimerben nyújtott alakításáért, és hamarosan otthonról is megnézhetjük majd a 13 Oscarra jelölt filmet, mely március 21-től lesz látható a SkyShowtime-on.

77 Oppenheimer  (2023)

dráma | életrajzi | történelmi

SkyShowtime (2024.03.21.)

A második világháború egyik legborzalmasabb hozadéka az atombomba feltalálása, amelynek első és egyben utolsó bevetése sokkolta a világot. J. Robert Oppenheimer nevéhez... több»