Így fest majd Henry Cavill fehér hajú szörnyvadászként

A Netflix már hosszú évek óta tervezgeti és fejleszti a Vaják című sorozatát, és most végre megmutattak nekünk pár képkockát abból, hogyan képzeljük majd el a végeredményt.

A Netflix 2017-ben jelentette be, hogy a sorozatot Andrzej Sapkowski könyveiből Lauren Schmidt adaptálja majd filmre, és idén szeptemberben került nyilvánosságra, hogy a főszereplő Ríviai Geraltot Henry Cavill alakítja majd. És most megékezett az első hivatalos felvétel is arról, ahogy a színész hosszú, fehér parókában és narancssárga kontaktlencsében – Geralt kinézetének védjegyeivel – tűnik fel a kamera előtt, szuggesztíven belenéz, majd meghúz egy apró, valószínűleg varázsitalt tartalmazó flaskát.

Persze, ez azért bőven nem elég arra, hogy a könyv, illetve az abból készült videójáték rajongóinak kíváncsiságát kielégítse, de kiderül belőle egy fontos dolog: a felvételen Geralt még nem viseli a szintén különleges ismertetőjelének számító forradást az arcán, vagyis elképzelhető, hogy a sorozatból kapunk majd választ arra, hogy a szörnyvadász, vagyis vaják milyen úton-módon szerezte a borzalmas sebet. Nem mellesleg a színész tökéletesen borotvált is, vagyis a rajongók szerint a sorozat inkább követi majd a könyv cselekményét, és megpróbál hű maradni az eredetihez, semmint a szintén népszerű videójáték-adaptációt követné.

A történet szerint Geralt, aki abból él, hogy pénzért szörnyeket mészárol le vagy tesz hatástalanná, csak békére próbál lelni egy olyan világban, ahol az emberek gyakran rosszabbak, mint a szörnyek. Útja közben hozzácsapódik egy erős varázsló és egy fiatal hercegnő, aki szörnyű titkot rejteget – és hárman egyesítik erőjüket, hogy életben maradjanak egy igen mostoha világban.

A Netflix ezzel a sorozattal igen magasra tette a lécet, hiszen az eredeti anyagnak világszerte számos rajongója van – így borítékolható, hogy árgus szemekkel fogják figyelni a széria minden egyes képkockáját. Arról még nincs pontos információ, hogy mikor érkezik majd meg a kész sorozat, de nem kizárt, hogy akár jövőre.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Geralt #TheWitcher #Netflix @Netflix

Henry Cavill (@henrycavill) által megosztott bejegyzés,

Okt 31., 2018, időpont: 7:24 (PDT időzóna szerint)