Így készül a John Wick 3-ra Keanu Reeves (videó)

Májusban érkezik a John Wick: 3. felvonás - Parabellum - és ha eddig még nem lenne elég nagy körülötte a felhajtás, akkor érdemes elmondani a film háttérmunkájáról, hogy Keanu Reeves és Halle Berry nagyon komoly kiképzésen ment keresztül ahhoz, hogy a lehető legjobb formájukat nyújtsák a filmben – illetve hogy minél hitelesebben tudják alakítani a két profin kiképzett bérgyilkost.

A két színész megtanult éles lőszerrel lőni, precízen kidolgozott, bonyolult harci koreográfiákat tanultak meg, illetve a legkülönfélébb járművek vezetésében kellett tökélyre fejleszteni a tudásukat. Nem mellesleg sokat kellett együtt dolgozniuk állatokkal is – így Reevesnek össze kellett kapnia minden lovas tudását, Berrya pedig egy kutyakiképzővel gyakorolt, hogy a filmben tökéletesen összhangban legyen a történet szempontjából is kulcsfontosságú kutyáival.

Ezek pedig nem csak üres szavak: a színészek céllövési képességeiért felelős Taran Tactical nemrég egy rövidke videót osztott meg az Instagramon, amin az látszódik, ahogy Reeves épp megdönti az egyik időrekordját – bónuszként pedig láthatunk egy tőle viszonylag ritka, de annál hatalmasabb mosolyt.

Ha ebből indulunk ki, akkor a stáb tényleg mindent megtett annak érdekében, hogy a trilógia lezárásának szánt, és a beharangozók szerint minden eddiginél véresebb és mozgalmasabb film jól sikerüljön.

Chad Stahelski rendező szerint a főszereplő színésznek már van pár ötlete, hogyan lehetne a franchise-t életben tartani – ám ez az ötlet nagyban függ attól, hogyan teljesít majd a film mozipénztáraknál. Ha jól – akkor Reeves gyúrhat még egy kicsit a céllövésre.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“You broke five seconds Keanu” ⏱⚡️

Taran Tactical Innovations (@tarantactical) által megosztott bejegyzés,

Jan 25., 2019, időpont: 9:03 (PST időzóna szerint)