Keanu Reeves jelenleg Caprin tölti a vakációt nővérével, ahol sikerült őt lencsevégre kapni.

A John Wick sztárja szemmel láthatóan igazán felhőtlen napokat él át, hiszen a hajókirándulás és fürdőzés mellett még egy kis Vespa-kiránduláson is részt vett. Reeves köztudottan nem pusztán rajong a motorokért, hatalmas gyűjtőnek számít, illetve saját márkát is működtet, a kétkerekű járgányok iránti szeretete pedig nagyon úgy tűnik, hogy a kisebb köbcentiméterekre is kiterjed.

Keanu mindemellett hatalmas odaadással viseltet testvére irán, hiszen annak idején eladta a házát, hogy fizetni tudja Kim gyógykezelését, aki éveken keresztül leukémiával küzdött. A színész azóta jótékonysági alapítványt hozott létre, hogy segítsen a rákkal küzdőknek.

“Van egy magánalapítványom, amely már öt vagy hat éve működik, és segít néhány gyermekkórháznak és a rákkutatásnak. Nem szeretem a nevemet hozzácsatolni, hagyom, hogy az alapítvány tegye a dolgát” - nyilatkozta Reeves 2009-ben a Ladies Home Journalnak.

Reeves egyébként meglehetősen mozgalmas időszakot él át, idén márciusban mutatták be ugyanis a John Wick: 4. felvonást, a jövőben pedig a Constantine 2-vel tér majd vissza.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»