Így nézne ki Daniel Radcliffe Rozsomákként (kép)A kép forrása: Metropolitan FilmExport

Kétségtelen, hogy Hugh Jackman után nehéz elképzelni bárkit is, hogy megformálja az X-Men franchise egyik legikonikusabb karakterét, Rozsomákot. A Daniel Radcliffe-ről készült vizuált látva talán azonban mégsem olyan nehéz.

Amióta a Fox a Disney birtokába került, ezzel együtt pedig az X-Men filmek jogai is, a rajongók izgatottan várják a választ, hogy vajon mikor készülnek további produkciók a mutáns hősök főszereplésével.

És bár Rozsomák története véget ért a 2017-ben mozikba került Logannel, az utóbbi időben egyre gyakrabban felmerül annak lehetősége, hogy visszahoznák a karaktert, a szereppel kapcsolatban pedig már Tom Hardy és Taron Egerton neve is felmerült, és már az X-Men saga rendezője is megosztotta az álláspontját ez ügyben.

Egy igazán elszánt rajongó azonban gondolt egy merészet, és nem mást, mint a Harry Potter-filmek sztárját, Daniel Radcliffe-et képzelte el a Rozsomákként, amelyről készített is egy igencsak remek grafikát, amelyet közzé is tett egy posztban az instagramon.

A színészt legutóbb a Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba című különkiadásban láthattuk, mely már nézhető az HBO GO-n.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniel Radcliffe as Wolverine. Still my first choice. #wolverine #logan #danielradcliffe #xmen #erathrim

Erathrim (@erathrim20) által megosztott bejegyzés,

Okt 9., 2019, időpont: 7:55 (PDT időzóna szerint)

családi | dokumentum

A Harry Potter-széria sztárjai visszatérnek az első film megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából. Az eredeti szereplők az HBO Max jóvoltából találkoznak újra. A... több»