Ki legyen az új Rozsomák? Válaszolt az X-Men saga egyik rendezője

Hugh Jackman tulajdonképpen a teljes színészi pályafutását egy bizonyos szuperhősnek, a leghíresebb X-Mennek, Farkasnak (vagyis Rozsomáknak…) köszönheti. Bár már ’90-es években is voltak kisebb szerepei, de a nagy áttörést az első X-Men mozi hozta meg számára. Ezt követően közel két évtizeden keresztül nem is ölthette más magára Logan alakját. Ám épp a róla szóló filmmel a színész végleg elbúcsúzott a karaktertől, a rajongók számára pedig azóta is nyitott a kérdés: ki veheti át a helyét?

Pláne most, hogy az X-Menek soha nem voltak még ennyire közel a Marvel moziverzumhoz. Márpedig ha Xavier professzor is tanítványai helyet kapnak a Disney filmjeiben, akkor a soraikból egyszerűen nem hiányozhat Farkas sem. E kérdés tehát eléggé foglalkoztatja a rajongókat, de nem csak őket, a szakmát is.

Matthew Vaughn nem csak forgatókönyvíróként és producerként tevékenykedik Hollywoodban, de rendezőként is megállja a helyét. Ő írta és rendezte az X-Men: Az elsőket, valamint ő jegyzi az X-Men: Az eljövendő múlt napjai forgatókönyvét is. És ő az, aki a Logan megformálását érintő kérdésre megpróbált választ adni.

Ha már így tett, mindjárt több nevet is bedobott a kalapba. Elsőnek Tom Hardyt említette, de hozzátette, hogy őt kizárhatjuk, mert túl öreg a szerephez. Aztán felhozta Taron Egertont, akivel a Kingsman filmekben már dolgozott együtt, szerinte ő kiváló választás lenne. Végül Aaron Taylor-Johnsont is megemlítette, mint potenciális lehetőséget. Utóbbi sem meglepő, hiszen vele a Ha/Ver mozin dolgozott együtt.

Hogy mi lesz az X-Menek és főleg Logan sorsa a jövőben, azt egyelőre nem tudni. De előbb-utóbb valakinek be kell állnia Hugh Jackman helyére. És akárki is lesz a vállalkozó, nagyon, de nagyon kemény fába vágja majd a fejszéjét.