Így reagált Hollywood Bruce Willis lesújtó, új diagnózisának hírére

Alig egy évvel azután, hogy Bruce Willis az afáziával való küzdelme miatt visszavonult a színészettől, a sztárnál frontotemporális demenciát diagnosztizáltak.

Bruce Willis visszavonulását családja közölte a nyilvánossággal a tavalyi évben, mint kiderült a színész nyelvi képessége súlyosan megromlott. A mostani hírek szerint a sztár állapota “előrehaladott”. Az FTD a homlok mögötti agyi lebenyeket érinti, amelyek a viselkedéssel, a problémamegoldással, a tervezéssel és az érzelmekkel foglalkoznak - a tünetek között személyiségváltozás, megszállott viselkedés és beszédzavarok is szerepelnek.

A legújabb hírekre több szakmabeli fejezte ki támogatását és együttérzését, így többek között Aaron Paul, Selma Blair, Alyssa Milano, Ireland Baldwin, Paris Hilton és Marlon Wayans is szeretetüket küldték Willisnek és családjának.

“Nagyon szeretlek, barátom! Ölellek téged és a gyönyörű családodnak. A papád egy irtó nagy legenda” - írja a közösségi médiában Breaking Bad sztárja, Paul Rumer.

“Isten áldjon meg tesóm, szeretünk téged!!!! Minden jót. Köszönjük neked és a családodnak a rengeteg szórakoztatást!!!” - reagált a család közleményére Queen Latifah.

“Küldöm neked és a családodnak minden szeretetemet, örökké” - írja Ireland Baldwin.

Bruce Willis családja a tegnapi nap folyamán közölte a nyilvánossággal a színész egészségi állapotát, amelyről ITT írtunk.