Chuck Norris nyolc nyíllal is be tud fejezni egy 501 pontos darts-meccset. Nem véletlenül ő a legnagyobb király, főleg kis hazánkban nagy a kultusza. De úgy tűnik, nem csak őt faragták kemény fából, hanem az egész családot. Nézzük csak meg az édesanyját, Wilma Norrist, aki immár 101 éves és Chuck Norris egészen pici korától kezdve egyedül nevelte fel három fiát.

Chuck Norrist aligha kell bárkinek is bemutatni. Ő az a színész, aki a '70-es évektől kezdve rendszeresen szerepelt különféle akciófilmekben és sorozatokban, elmondhatja magáról, hogy megküzdött Bruce Lee-vel is. Magasan képzett harcművészként számtalan tornagyőzelemmel és ebből következően hatalmas övgyűjteménnyel büszkélkedhet.

Chuck Norris édesapja az ő tinédzserkorában elhagyta a családot, így Wilma Norrisnak egyedül kellett tovább nevelnie három fiát. Azokban az években az ilyen helyzetbe került nőket nem nagyon támogatta a társadalom, ezért a család egészen mély szegénységben küzdött a fennmaradásért éveken át.

A színész egy interjúban elmondta, hogy nagyon sokat köszönhet az édesanyjának, aki nem csak gyerekkorában támogatta őt, de felnőttként és már befutott sztárként is: "Édesanyám egész életemben imádkozott értem, jó és rossz időkben egyaránt. Gyermekkoromban súlyos egészségügyi problémáim voltak, majdnem meghaltam. Amikor néhány évtizeddel ezelőtt majdnem elveszítettem a lelkemet Hollywood miatt, ő folyamatosan imádkozott a sikeremért és üdvösségemért."

Wilma Norris idén májusban töltheti be a 102. életévét. Nem volt könnyű élete, hiszen többször küzdött meg rákos megbetegedésekkel, összességében élete során közel harminc különböző műtéten esett át. Chuck Norris saját elmondása szerint azért is próbál minél több időt a családjával tölteni és minél jobb apa lenni, mert az édesanyjától is ezt látta, aki három nagyszerű úriembert nevelt fel – lényegében teljesen egyedül.