Tegnap volt Keanu Reeves születésnapja (az 56., hogy pontosak legyünk), ezúton is füle érjen bokáig. Az évek során ezt a napot a rajongók kikiáltották Keanu-napnak, és mint ilyet, a közösségi médiát is elárasztották a jókívánságok.

A Facebookon, a Twitteren és a többi közösségi csatornán is milliószámra jelentek meg a különféle üzenetek a színész számára, amelyeket idővel mindenki a KeanuDeay hashtaggel jelölt meg. A rajongók nem csak azt emelték ki üzeneteikben, hogy egyik-másik szerepében mekkorát alakított Keanu Reeves, de sokan arra is rámutattak, hogy a forgatásokon kívül is mennyire nagyszerű ember.

Keanu Reeves legújabb filmjét is a napokban mutatták be a mozikban. Ebben az egyik első ikonikus szerepéhez tért vissza. A Bill és Ted 3 - Arccal a zenébe a ’80-as és ’90-es évek két népszerű vígjátékának folytatása, amelyet mind a rajongók, mind a kritikusok igen pozitívan fogadtak. Sokan úgy vélik, hogy ezekben a vészterhes időkben pont egy ilyen könnyed komédiára van szüksége az embereknek, hogy egy picit kiszakadjanak a valóságból.

A színész emellett további két másik ikonikus sorozatát is folytatni fogja, természetesen a Mátrix: Feltámadások-re és a John Wick: 4. felvonásra gondolunk. Mindkét film forgatása szünetel a járvány miatt, így az eredetileg jövő májusra tervezett premierjüket elhalasztották. A Mátrix: Feltámadások jó egy évet csúszik, hiszen csak 2022 májusában debütálhat majd a mozikban, míg a John Wick: 4. felvonás a tervek szerint 2022 áprilisában.