Ilyen lenne Robert Pattinson Batmanként

Hollywood – és a világ többi része – feszült figyelemmel nézi, hogy vajon ki lesz a következő Batman, miután bizonyossá vált, hogy a 46 éves Ben Affleck már nem bújik többet a denevérfüles maszkba.

A hírek és a pletykák szerint a stúdió egy kicsit fiatalabb színészt keres az elegánsak csak a Batman címet viselő következő részhez, ami egyúttal új fejezetet is nyit majd a bőregér történetében – tehát mindenképpen olyasvalakire van szükség, aki nem csak egy, hanem akár több filmben is szerepelne.

Esetleg számításba jöhet mondjuk… Robert Pattinson? A 32 éves színészről sokaknak még mindig a Alkonyat (illetve a folytatások) jut eszébe, de nem lehet azt mondani, hogy a színész nem tesz meg mindent azért, hogy ezt elfeledtesse a közönséggel. Párszor még azt is bizonyította, hogy jó színész is, szóval… de tényleg, miért ne?

Ezt gondolhatta a BossLogic nevű Twitter-felhasználó is, aki művészként igen sokszor alkotja meg saját elképzelései szerint a lehetséges szereplőket, karaktereket és színészeket. Most Pattinsont alkotta meg Bruce Wayne-ként, finom utalással az álarcos alteregójára. A leírásban a művész annyit tett még hozzá, hogy bár magától sosem jutott volna ez eszébe, hallott pár pletykát a színésszel kapcsolatban, és ki tudja. Talán tényleg ő lesz a következő Bruce.

Matt Reeves rendező még nem kommentálta a dolgot, hogy vajon tényleg ilyen karaktert keres-e a filmhez – de az igaz, hogy BossLogic képe elég jól sikerült. És az is tény, hogy ha 2021 júliusában ő már a kész filmet szeretné a közönség elég vinni, akkor igencsak bele kell húznia a castingba – szóval nem ciki elfogadni a segítséget.