Imádják a kritikusok a Logan - Farkas-t!

Az újságírók az egekig magasztalták Hugh Jackman filmjét.

 Napokon belül a mozikban a Logan - Farkas, melyben Hugh Jackman utoljára ölti magára az ikonikus karakter jelmezét. A trilógia záróepizódja az előző két résszel ellentétben R-korhatár besorolással érkezik a mozikba, így vérből és brutalitásból minden bizonnyal nem lesz hiány.

A filmet az Államokban már bemutatták a kritikusoknak, akik nem győzték méltatni a produkciót. Csak a miheztartás végett a Logan 65 szemlézett írást követően 95 százalékon áll a RottenTomatoes oldalán.

A Vulture újságírója szerint a Logan a mintapéldája annak, hogyan kell kinéznie egy mesteri szuperhősfilmnek, míg a Forbes munkatársa nemes egyszerűséggel nagyszerűnek nevezte a látottakat. Richard Lawson a Vanity Fairtől arról írt, hogy Jackman mindent kihozott az általa alakított  karakterből, de hasonlóan vélekedett az IndieWire kritikusa is, aki szerint ez film tökéletes lezárása a trilógiának.

A James Mangold rendezésében érkező Logan - Farkas március 2-tól látható a hazai mozikban. A főbb szerepeket olyan színészek alakítják, mint  Hugh JackmanPatrick StewartDafne KeenBoyd HolbrookDoris MorgadoStephen MerchantRichard E. Grant és Elizabeth Rodriguez.