Imádják a kritikusok a Pókember: Idegenbent, 91 százalékon áll a RottenTomatoes-on!

Erős napja van a Marvelnek, a RottenTomatoes-on megjelent kritikák alapján a Pókember – Idegenben sem okozott csalódást a kritikusoknak, sőt!  

Parádés kritikákat kapott a Tom Holland új filmje, a Marvel moziverzumának harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben, ami számokra lefordítva 91 százalékot jelent a RottenTomatoes-on. Az élőszereplős Pókember-filmek mezőnyében ez a második legjobb eredmény a 92 százalékon álló Hazatérés mögött, nem mellesleg ennél jobban csak a Marvel produkciók töredéke szerepelt.

"Rendkívül szórakoztató film, ami sikeresen reseteli a Marvel moziverzumát" - írja Peter Hartlaub, a San Francisco Chronicle munkatársa, míg a ComingSoon kritikusa egyenesen az idei év eddigi legjobbjának titulálta. A kritikák többsége kiemeli Tom Holland és Zendaya párosát, de sokan a film erényeként emlegetik, hogy valóban méltó módon zárja le az MCU harmadik fázisát, és egy merőben eltérő irányt vetít előre.

A film rendezői székét Jon Watts foglalhatta el, míg a főbb szerepeket az említettek mellett  Jake GyllenhaalSamuel L. JacksonMarisa TomeiJon Favreau és Cobie Smulders alakítja.

A Pókember – Idegenben július 4-től látható a hazai mozikban. Ha már Te sem bírod kivárni a premiert, nézd meg a film legfrissebb, végleges magyar szinkronos előzetesét idelent.