A 2016-ban mozikba került Öngyilkos osztag hagyott némi keserű szájízt maga után, a reboot élére azonban James Gunn került, akinél aligha találhattak volna alkalmasabb embert a Warnernél. Az új Öngyilkos osztag munkálataiból ráadásul végre érkezett is némi ízelítő.

Az utóbbi időben meglehetősen csendes volt a produkció háza táj, bár még tavasszal lehetett hallani arról, hogy James Gunn a karantén ideje alatt otthonában dolgozik a film vágásán, mostanáig azonban szinte semmit sem láthattak az egészből a rajongók.

Bemutatkozott tehát az Öngyilkos osztag szinte teljes szereplőgárdája, akik között ott van Idris Elba mint Bloodsport, David Dastmalchian Polka-Dot Manként, Daniela Melchior mint Ratcatcher, John Cena mint Peace Maker és még hosszan sorolhatnánk.

A filmhez érkezett ízelítőből azonban nem csupán a szereposztást ismerhetjük meg, hanem néhány rázósabb akciójelenet felvételei is feltárulnak. Annyi bizonyos már most, hogy az új Öngyilkos osztag nagyobb sebességre kapcsol majd elődjénél.