Jövő tavasszal kerül a mozikba a Hang nélkül 2, amely végre megkapta első nyúlfarknyi előzetesét. Valójában azonban ez még csak az első igazi előzetes előzetese. A teljes trailer majd újév első napján várható.

A Hang nélkül 2018 egyik nagy meglepetése volt, hiszen John Krasinski rendezőnek sikerült egy olyan sci-fi-thriller mozit letennie az asztalra, amely valójában alig mutatott olyat, amit korábban már ne láttunk volna, de mégis újszerűen hatott. A sztori ugyebár egy családról szólt, akik egyetlen nyikkanást sem ejthetnek ki a szájukon, ugyanis a világot egy idegen faj igázta le, akik ultraéles hallással rendelkeznek és minden neszre azonnal támadnak. Éppen ezért az egész filmben alig-alig volt párbeszéd, ez pedig egészen egyedi, nyomasztó hangulatot eredményezett.

A 2020 márciusára várható Hang nélkül 2-ben ismét az Abbott család lesz a főszereplő, de a készítők elmondása szerint több új fontos szereplővel is összehozza majd őket a sors. A sztoriról még túl sok részlet nem ismert, de a most megjelent (eredetileg múlt hétvégén mutatták be először a mozikban) rövidke előzetes alapján lehet már tippelni, miről is lesz szó. A video tanúsága szerint az Abbott család, immár élén az Emily Blunt által alakított anyával útnak indul otthonából. Hogy miért és hova, az egyelőre nem derült ki, de az biztos, hogy hosszú út áll előttük, mivel el kell hagyniuk az általuk biztonságosnak ítélt területet (ezt a filmben homokcsíkkal jelölték meg, amit most át is lépnek).

A Hang nélkül 2-t természetesen John Krasinski rendezi, aki a forgatókönyv megírásából is kivette a részét. Az első rész főszereplői is visszatérnek ugyebár, így Emily Blunt mellett felbukkan Noah Jupe és Millicent Simmonds is.