Harrison Ford visszatér a legendás hős régész szerepében az ikonikus Indiana Jones-franchise várva várt ötödik részében!

Végre megérkezett a világszerte milliók által várt Indiana Jones és a sors tárcsája első magyar szinkronos előzetese és egyúttal a hivatalos magyar címre is fény derült.

A filmet James Mangold rendezi, a főbb szerepekben Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Antonio Banderas (Desperado), John Rhys-Davies (Az elveszett frigyláda fosztogatói), Shaunette Renee Wilson (Fekete párduc), Thomas Kretschmann (Das Boot), Toby Jones (Jurassic World: Bukott birodalom), Boyd Holbrook (Logan), Oliver Richters (Fekete özvegy) és Mads Mikkelsen (Legendás állatok: Dumbledore titkai).

A film 2023. júniusában debütál majd. Az idén már 80 éves Ford az 1981-es Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói óta alakítja Indiana Jones ikonikus szerepét, és ez a film lesz a búcsúja a franchise-tól.

akció | kaland

1969-ben Indiana Jones döntő pillanathoz érkezik az életében. Miután több mint tíz éven át tanított a New York-i Hunter College-ban, a neves professzor és régész, aki szerény... több»