Ismét elhalasztották az Avatar 2 premierjét, James Cameron is reagált a hírre

Nincsenek jó híreink azok számára, akik egyre türelmetlenebbül várják, hogy az Avatar folytatása a mozikba kerüljön.

Noha a második rész csupán a következő év decemberében került volna a mozikba, a Disney ismét kemény döntést hozott, így az Avatar 2 csupán 2022. decemberében debütál majd. Ezzel együtt a további két rész bemutatója is csúszik, így az Avatar 3 2024-ben, az Avatar 4 2026-ban, az Avatar 5 pedig 2028-ban jelenik meg.

A stúdió mindezt a Twitter oldalán tette közzé hivatalosan, a hírre pedig maga a franchise rendezője, James Cameron is reagált egy közleményben:

“Avatar Rajongók! Látlak benneteket, remélem mindannyian egészségnek örvendtek és biztonságban vagytok. Sajnos bekövetkezett, amitől a leginkább féltünk. Jelenleg Új-Zélandon forgatunk, de a körülmények továbbra sem teszik lehetővé, hogy a munkálatok virtuális részét elvégezhessük a Los Angeles-i stúdiókban” - olvasható a rendező üzenetében.

Maga Cameron is csalódását fejezte ki az új időpontokkal kapcsolatban, így azonban több idő áll majd rendelkezésre a gyártási folyamatra, amely remélhetőleg egyre inkább kiforrottabb produkciók elkészítését teszi majd lehetővé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A message from James Cameron. Irayo, Na'vi Nation. Stay safe. ????

Avatar (@avatar) által megosztott bejegyzés, Júl 23., 2020, időpont: 2:05 (PDT időzóna szerint)