Ismét mozikban a kultikus sci-fi, Az őslakó

Egy évtized múltán visszatér a mozivászonra a Richard Schenkman által rendezőként jegyzett Az őslakó (2007) című filmdráma  és Sterling Knight főszereplésével. A film eredetijében egy egyetemi professzor az elutazását megelőző estén közli barátaival, hogy ő egy több tízezer éves halhatatlan lény, aki túlélte az emberi történelem számos próbatételét, s az ezt követő események örökre megváltoztatják mindannyiuk életét.

A The Man From Earth: The Holocene névre keresztelt alkotás elkészülténél az ősverzió két fő karaktere, David Lee Smith és William Katt szereplőként, míg Richard Schenkman rendezőként lesz jelen. A forgatási munkálatok 2016 június folyamán kezdődnek el, s a premierre előreláthatóan 2017-ben kerül majd sor.

Azt egyenlőre nem tudni pontosan, hogy a Született feleségekből is ismert  milyen alakban bukkan majd fel az alkotásban, ám az bizonyos, hogy a történet forgatókönyvi munkálataira Schenkman az eredeti 2007-es sci-fi írójának, Jerome Bixby-nek a fiát, -t kérte fel társszerzőként. A film produceri munkálatait Eric D. Wilkinson látja majd el, s ami a történetet illeti: John professzor elmeséli barátainak különös életének fordulatait, kihegyezve a kezdetekre, azaz a világ arculatát jelentősen meghatározó jégkorszak mindent eldöntő történéseire…