Itt a Star Wars IX végső magyar szinkronos előzetese!

UPDATE: Időközben befutott egy igen baljóslatú filmklip is, melyet idelent mutatunk.

Most már tényleg csak napok választanak el bennünket a Star Wars: Skywalker kora premierjétől. Befutott a kilenc részes saga utolsó felvonásának végleges magyar szinkronos filmelőzetese.

A Disney és a film hazai forgalmazója is bőven ellátta mozgóképes anyagokkal a rajongókat az utóbbi hetekben, most pedig már tényleg a célegyenesbe ért a Star Wars: Skywalker kora marketing kampánya. Az idei év egyik legjobban várt filmje karnyújtásnyira van, jövő hét csütörtökön ugyanis végre a mozikba kerül J.J. Abrams produkciója, melyhez megérkezett az utolsó, végleges korhatárral ellátott magyar nyelvű trailer.

Ahogy az a Star Wars filmek előtt lenni szokott, ezúttal is már a premier előtt számos rajongói teória született, melyek fő téma még mindig Rey erejének és családjának rejtélye, Leia sorsa és potenciálisan Jedivé válása, Snoke és Darth Vader kapcsolata, valamint Palpatine szenátor visszatérése volt, a pletykákat pedig meglehetősen jól erősítették fel a színészek és az alkotók sokszor kétértelmű nyilatkozatai. És az is biztos, hogy a bemutató után még hosszú hetekig nem fog alább hagyni a filmet övező érdeklődéshullám.

A film rendezői székét Az ébredő Erőt is direktorként jegyző J.J. Abrams s foglalhatta el, míg a főbb szerepekben visszatér Daisy RidleyMark HamillCarrie FisherDomhnall GleesonAdam DriverOscar IsaacJohn Boyega és Lupita Nyong'o is.

A Star Wars: Skywalker kora december 19-től látható a magyarországi mozikban, a szóban forgó előzetest idefent tudjátok megnézni, de ha még többre vagytok kíváncsiak, ide kattintva látogassatok el a film mafabos adatlapjára, ahol mindent megtaláltok a filmről: több tucat fotó, közel 20 videó, 27 érdekesség, kapcsolódó cikkek és listák, stáblista és moziműsor a kattintás után.

Ti ott lesztek a Star Wars IX-en jövő héten a mozikban?