92 Twin Peaks  (2017)

Hetekben belül végre itt a világszerte milliók által várt sorozat.

Hosszú éveket kellett várniuk a Twin Peaks rajongóinak, hogy kedvenc sorozatuk visszatérjen a televíziók képernyőire, azonban már csak néhány hét választja el őket a 18 részes, egyévados exkluzív sorozat kétórás premierjétől. Néhány kedvcsinálót és fotót már láthattuk a szériából, most azonban végre itt az első előzetes is, mely bár keveset árul el, de a hangulatot kétségkívül meg tudja teremteni.

A sorozat 25 évvel az eredeti Twin Peakscselekménye, vagyis Laura Palmer rejtélyes meggyilkolása után játszódik majd, azonban a történetet továbbra is homály fedi.

A széria 'folytatásában' a Twin Peaks stábjának többsége vissza fog térni, köztük olyan színészekkel, mint Kyle MacLachlanSheryl Lee, míg a mellékszerepekben feltűnik majd Amanda SeyfriedMonica BellucciLaura Dern és Naomi Watts is. 

David Lynch rendezésében készülő, 18 órányi epizódot magába foglaló széria május 22-től hazánkban is látható az HBO-n és az HBO GO-n.

Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a sorozat adatlapjára, ahol számos további információval, fotókkal, videókkal és érdekességekkel várunk, melyekből azt is megtudhatod, hogyan igyekezett megóvni Lynch, hogy kiszivárogjon a sorozat cselekménye.