Bár Michael Fassbender egyik legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy az Assassin's Creed forgatáási munkálatai csak szeptemberben kezdődnek meg, máris befutott egy karakterkép a Ubisoft rendkívül népszerű videojátékának adaptációjához.

A fotót, melyen Fassbendert az általa alakított karakter, Callum Lynch teljes ruházatában láthatjuk, a Yahoo Movies osztotta meg a világgal. Lynch karaktere egyébként teljesen új a franchise-ban, ugyanis bár a forgatókönyv merített a videojátékok világából, az írók egy teljesen eredeti szkripttel álltak elő. Lynch maga is az Assassinok leszármazottja, aki a templomos rend lovagjaival veszi majd fel a harcot. A történet a 15. századi Spanyolországban játszódik majd, ami nyitva hagyja a kaput valamelyik, a videojátékokból is ismert karakter cameojára.

Az Assassin's Creed franchise legnépszerűbb hőse, Ezio Auditore a videojáték több részében is feltűnt, és akinek a története szintén a 15. században kezdődött Olaszországban, de kalandjai során a spanyol földre is eljutott.

A film főszerepeiben a hamarosan nálunk is debütáló Macbeth két sztárját, Michael Fassbendert és Marion Cotillardot láthatjuk. Az Assassin's Creed 2016. december 21-én debütál a mozikban.