Bármennyire is hihetetlenül hangzik, de már 12 év telt el azóta, hogy Jack Nicholson utoljára filmben szerepelt. Fenti galériánkban csekkolhatjátok a sztár legemlékezetesebb szerepeit.

A színész utoljára a 2010-ben megjelent Honnan tudod? című produkcióban volt látható, így nem csoda, hogy számos találgatás merült fel azzal kapcsolatban, miért is vonult vissza, noha ezt a visszavonulását soha nem jelentette be hivatalosan.

A Radar Online 2013-ban jelentetett meg egy cikket arról, hogy Nicholson visszavonult a filmezéstől, a magazin arra az egyszerű okra hivatkozott, hogy a színésznek már gondot okoz a szövegkönyv memorizálása, ez persze soha nem került megerősítésre, így az erre vonatkozó pletykák hamar szerte is oszlottak.

“Matematikus agyam van” - reagált minderre Nicholson egy későbbi interjúban. “Nem szeretnék a halálom napjáig dolgozni, nem ezért vágtam bele ebbe az egészbe. Úgy értem, már nem hajt ez a dolog annyira, mint korábban, nem érzem, hogy a középpontban kellene lennem” - tette hozzá a színész.

“Ez az egyik legnagyszerűbb szakma, de én csak olyan filmeket akarok csinálni, amelyek megmozgatják az embereket, amelyek érzelmekről és az emberekről szólnak” - mondta Nicholson.

Utoljára még 2018-ban lehetett hallani arról, hogy Jack Nicholson a Toni Erdmann remake-ben fog szerepelni Kristen Wiig mellett, nem sokkal később azonban napvilágot látott a hír, hogy a színész otthagyta a projektet.

dráma | romantikus | vígjáték

Lisa szépen felépített élete romokban hever, amikor kiteszik a softball csapatból. Próbál beilleszkedni a normális életbe, amikor találkozik az önző, nőcsábász... több»