Jamie Foxx először adott személyesen is életjelet magáról azóta, hogy áprilisban orvosi komplikációk következtében kórházba került.

A színész állapotáról hosszú ideig semmit sem lehetett tudni, családja pedig megköszönte a rajongók támogatását, amiért tiszteletben tartják Foxx magánéletét. A későbbiekben az hír is felröppent, hogy Jamie Foxxnak újra meg kell tanulnia járni, amely arra engedett következtetni, hogy agyvérzést szenvedett.

“Szerencsére a gyors cselekvésnek és a nagyszerű ellátásnak köszönhetően már a gyógyulás útján van. Tudjuk, mennyire szeretjük őt, és nagyra értékeljük az imáitokat. A család kéri, hogy ez idő alatt tartsák tiszteletben a magánéletét” - írta a színész lánya, Corinne Foxx.

Most a TMZ tette közzé azokat a felvételeket, amelyet néhány rajongó készített a színészről, amint egy hajón tartózkodik. Foxx szemmel láthatóan jó egészségi állapotnak örvend, így vissza is integetett a felvétel készítőjének.

Foxxot a Netflixnek készülő Back in Action forgatásáról kellett kórházba szállítani, amelynek utómunkálatai jelenleg is zajlanak. A színészről készült felvételt lentebb tudjátok megtekinteni.