Hollywood egyik igazi élő legendája, aki a pályafutását még az ’50-es években kezdte. Jane Fonda decemberben fogja ünnepelni a 85. születésnapját, a színésznő azonban egy Entertainment Tonight magazinnak adott interjúban már az elmúlásról beszélt.

A kétszeres Oscar-díjas színésznő az interjú során arról beszélt, hogy tisztában van a helyzetével. Nagyszerű élete volt, csodálatosa karrierrel. De reálisan látja a dolgokat, így tudja, hogy sokkal több van már mögötte mint ami még előtte van. Ugyanakkor hozzátette, hogy bár felkészült a távozásra, amely bármikor bekövetkezhet, nem várja a halált.

Jane Fonda december 21-én fogja betölteni 85-öt, erről is mesélt az interjúban. Elmondta, hogy három gyermek és az unokái is ellátogatnak majd hozzá, de néhány közeli barátját is meghívta. Nem csapnak majd nagy ünneplést, csak csendben, békésen eltöltenek együtt egy kis időt.

A színésznő még szeptemberben hozta nyilvánosságra, hogy Non-Hodgkin limfómát diagnosztizáltak nála. Ez a nyirokrendszer rákos megbetegedése, amely azonban terápiákkal jól kezelhető. Éppen ezért Jane Fonda is jó eséllyel küzdhet meg a betegséggel, mert saját bevallása szerint nagyszerű orvosok kezében van.