Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Álmodozók (2003)

The Dreamers
Filmadatlap
 
24
Szereplők
10
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
Reitman   2022. 08. 14.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó, de messze nem zseniális. Egy "újhullámos" film, ami inkább a nézhetőségre koncentrál, mint a művészetre. Érdemes megnézni.

 
Artemisia   2018. 03. 20.

5

Durva anyag a film, de mindenképpen kultikus mű. Elgondolkodtató és mélyreható, 3 fiatal legbelső lelkivilágába nyerhetünk betekintést, ezért teljesen egyedi, néhol meghökkentő. Végig lekötött a film, pedig zömében a lakásban telik a játékidő, mégis ... több»

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

1

Számmora nagyon hatásvadász jelenetnek hatottak azok az erotikus szálak. Teljesen háttérbe szorították a fő, politikai szálat. Eva Green többet volt pucéran, mint ruhában.

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Bőven megütötte a jó kategóriát, hiába láttam benne néhol hibát de ez se rontott rajta. Nincs semmi probléma filmmel úgy egészébe véve. Apróbb hibák becsúsztak de ez nem ront az élményen.

 
dailyfilmsan   2018. 04. 28.

0

Ennek a filmnek a párizsi diáklázadásról kellene hogy szóljon de többre becsülték a készítők a vérfertőzés kérdéskörét és a szexualitást. Sajnos nem pozitív kép alakult ki a fejemben a filmről lehet hogy irtó jó a film de számomra kicsinyes és lehet ... több»

 
Bizsu82   2018. 09. 05.

0

Kellemes, különleges hangulatú film magával ragadó szereplőkkel. Jól alakítanak benne a színészek, meggyőzőek és hitelesek, igazi karakterek, etől lesz reális, életszerű a film. Nagyon tetszett.

 
Megamovie   2018. 08. 02.

0

Sokkal több mindent kihoztak ebből a filmből mint a regényből.Pedig a cselekménye nagyjából azonos mégis a hangulata a és a befejezés miatt sokkal jobban működött számomra filmként.

A film összbevétele 14 082 883 dollár volt (imdb.com).

 

Néhány film is megjelenik filmben: Breathless, Christine királynő, Outsiders, Freaks, Scarface (1932) és Blonde Venus.

(scarface)
 

A jelent, mikor Isabelle haja meggyullad, nem volt a forgatókönyvben.

(kázsé)
 

Leonardo DiCaprio elutasította a főszerepet.

(kázsé)
 

Jake Gyllenhaal is jelölt volt a főszerepre, de a sok meztelenkedés miatt nem vállalta.

(kázsé)
 

Hogy a meztelen jelenetekben a színészek természetesebben játsszanak, a rendező arra kérte őket, hogy jóval a forgatás előtt vetkőzzenek le.

(kázsé)