2015.09.13   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az Appra magyar! Közönségdíj nyertes Mozi Mánia app, a Mafab.hu és partner oldalai premier előtti vetítésen mutatják be az országos premier előtt három nappal a Szerelem (Love) című, francia-belga romantikus drámát, a hazai forgalmazó, a Vertigo Média Kft jóvoltából.

Nyerj páros belépőt a bortányfilmes Gaspar Noé Szerelem c. filmjének 3D-s premier előtti vetítésére

A Lurdy Moziban, 2015. szeptember 21-én, este 8 órától kezdődő 3D-s, zártkörű vetítésre most te is nyerhetsz páros belépőt játékunkon. 

Gaspar Noé napjaink egyik legmegosztóbb francia szerzői filmese, aki olyan tabudöntögető, botrányfilmeket készített, mint az Egy mindenki ellenVisszafordíthatatlan, és Enter the Void. A Szerelem című filmben exlpicit jelenetek sorával mesél egy szerelmi háromszögről, azon belül pedig egy fiú és egy lány szerelmére, annak érzelmi hullámvasútjára koncentrál. Noé a szexualitást és érzelmeket saját bevallása szerint is azért explicit tartalommal, szexjelenetekhasználatával mutatja be, mert szándéka volt, hogy valódi szerelmesfilmet készítsen, amelyben a szeretett felek között nem tabu beszélni nyíltan a szexről, fantáziákról és vágyakról. Noé a szexualitást hasonló céllal alkalmazza filmjében, mint a szintén botrányfilmjeiről ismert Lars von Trier A nimfomániásban. Ábrázolásmódjában a Szerelem olyan filmekkel kerül említésre, mint Bernardo Bertolucci filmjei, Az utolsó tangó Párizsban, és az Álmodozók vagy Nagisa Ōshima elkészültekor sokat bírált mozija, Az érzékek birodalma. A Szerelem világpremierje a cannes-i filmfesztivál hivatalos programjában volt.

Murhpy és Electra határtalanul szeretik egymást. Szerelmükben az örömszerzés minden formája szóba kerül, amellyel a másik felet kielégíthetik. Egy napon a végső vágyak között szóba kerül egy harmadik fél bevonása. A szomszédba költöző Omivala végső fantázia is megvalósul. Később azonban Omi terhes lesz Murphytől, s úgy döntenek, megtartják a gyereket. Murphy és Electra szerelme így annak ellenére kisiklik, hogy korábban úgy tűnt, semmi nem állhat útjukba.

Amennyiben szeretnéd megnyerni a Szerelem c. film premier előtti 3D-s vetítésére szóló 8 darab páros belépőjegy egyikét, nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre. Kit alakít a Gaspar Noé a Szerelem című filmjében:

A: egy genetikailag módosított bérgyilkost

B: a művészeti galéria tulajdonosát

C: egy Marson ragadt űrhajóst

Ha nem tudod a választ, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, és garantáltan megtalálod a megfejtést! A válaszokat az info@mafab.hu e-mail címre várjuk, legkésőbb 2015. szeptember 18-án, délig. FIGYELEM! A film megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott! A premier előtti vetítésre 18 éven aluliaknak nem tudunk belépőt biztosítani!

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyeremény jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Partnerek: MoziStarMoziNézőFPortálFilmDroidPluszMínusz BlogHetedik Sor KözepeMovieAddictsCineStarMozi Mánia app, Média parnterek: Cool FMGiGa RádióPixel Designers