Love

klimon

A Szerelem egy szexuálisan túlfűtött melodráma egy fiúról és két lányról. Egy film a szerelemről, mely a gyönyörök nyelvén ünnepli a szexet.

(Gergo Horvath)

Rendező: Gaspar Noé
Író: Gaspar Noé
Ország: Franciaország, Belgium
Premier (HU): 2015.09.24.
Klara Kristin

2025.07.27 Schumy1

Ábrázolás tekintetében nem szokványos, sokaknak kiverheti a biztosítékot, már-már erősen pornográf hajlamokkal tűzdelt dráma. Történet tekintetében még jó is lehetne, de csak jóindulattal jó. Túl nyújtott, hosszú, és sokszor értelmetlen. Szexjelenet ... Több

2016.04.01 Mmaarrttoonn

A film meglehetősen „szakmai” és elvont. Érdekes, nem mindennapi atmoszférájú film, ami különlegessé teszi az élményt a néző számára. Egyszer érdemes megnézni!

2015.10.05 Bimbi

Megfogó, nem hagyományos film. Van benne valami egyedi. Mindenkire szerintem gyakorol valamilyen hatást, érzelmeket vált ki. Nem sablonos film, érdemes megnézni.

2023.01.12 georg1945

Nagyon jó, nem a megszokott, nyálas, álfélénk, bugyuta, hanem nyílt, a tényekre támaszkodó. Ilyeneket gyűjtök egyébként. Nekem tetszett a film. Szeretem az ilyen bizarr filmeket. Egyébként várom a Nimfomániás harmadik folytatást. A francia filmek mind jók ilyen téren.

A film összbevétele 861 057 dollár volt (imdb.com).

Értékelés: 6/10
(2015. 09. 24.)
A mozivászonra élvez a főszereplő Gaspar Noé új filmjében
A film kemény, de közel sem botrányos tálalásban mutat be egy őrjöngő szerelmet és annak szükségszerű bukását – hogy mindezt miért 3D-ben, azt nem tudom. Több