83% 81 szavazat
Egy mindenki ellen

Egy mindenki ellen

Seul contre tous
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
6
Képek (6)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Az Egy mindenki ellen című filmdráma egy hentes hányattatásait szemlélteti. A férfi nemrégiben szabadult a börtönből és ezt követően csak küszködik: sehol sem talál munkát, számos elutasítás éri múltja miatt. Egy fiú meggyilkolásáért ült, akiről azt gyanította,… Több


Rendező: Gaspar Noé
Forgatókönyvíró: Gaspar Noé
Ország: Franciaország
Premier (HU): 1999.10.15.
Philippe Nahon
Philippe Nahon
Philippe Nahon
Philippe Nahon
Philippe Nahon
Philippe Nahon
 
2017.07.12 klip

legújabb vélemény

Szerintem ez egy nagyon ütős film. Ritkaság, és mint olyan egy igazi ékszer. Érdemes megnézni, akkor ha az ember kiegyensúlyozottabb lelkiállapotban van, máskülönben szerintem nagyon letud rántani magával.

1
 
2015.05.11 Rajkó

Egy nagyon intenzív igazságkeresés a film, ami igencsak kockára teszi az ember gondolkodásmódját. Természetesen nem gondolom, hogy ez egy ízig-vérig realista film, sőt, remélem nem az. Hiszen annyira brutális és sokszor talán túlzó, hogy nem igazán érdemes így fogadni az egészet.

1
 
2015.07.02 csenge

Nekem az jött le az egészből, hogy a főhősnek egyszerűen nem kellett volna megszületni. Nem tud mit kezdeni magával, az életével. Inkább a teljes magányba és elszigeteltségbe merül, amin azért még mindig lehetne segíteni. Szomorú ez a film, ugyanakkor szerintem egy kicsit túlbonyolított is.

1

A film összbevétele 54 735 dollár volt (imdb.com).

#1