Alig egy hete került a mozikba Todd Phillips filmje, a Joker, máris beárnyékolta egy kisebb botrány, mindezen túlmenően pedig a film igencsak megosztotta mind a kritikusokat, mind pedig a rajongókat egyaránt.

Bár a Joker mellett több hollywoodi filmcsillag is kiállt, olykor egyenesen „mesterműnek” nevezve a filmalkotást, akadnak azonban olyanok is, akik nem kifejezetten örülnek, hogy egyáltalán elkészült a produkció.

Joaquin Phoenix előtt Jared Leto alakította a DC leghírhedtebb főgonoszát az Öngyilkos osztagban, amelyért nem kifejezetten vannak oda a rajongók. Így talán nem is csoda, hogy már közvetlenül a film mozikba kerülése előtt, amint az első fotók megjelentek a Leto-féle Jokerről, sokan fenntartásokkal várták az Öngyilkos osztagot.

A The Hollywood Reporter magazin legfrissebb értesülései szerint azonban maga Jared Leto is igencsak kiakadt azon, hogy a Warner Bros. egyszerűen nem számolt vele az új Joker film kapcsán. Bár egyelőre az sem kizárt, hogy Leto még visszatérhet Jokerként a 2020. február 6-án mozikba kerülő Ragadozó madarakban.