A Pannonia Entertainment kultfilm-újrabemutatóinak következő epizódja Quentin Tarantino első nagyjátékfilmje lesz, amely digitálisan felújítva, limitált vetítéssorozatban tér vissza a budapesti mozikba, a klasszikus magyar szinkronnal és feliratos változatban is. Az 1992-ben készült Kutyaszorítóban (Reservoir Dogs) május 10-től a Corvin Moziban magyar szinkronnal, a Művész Moziban felirattal látható. Szállj versenybe a 5 darab páros mozijegy egyikéért, hogy május 9-én premier előtt nézhesd meg a filmet!

Quentin Tarantino első nagyjátékfilmje limitált vetítéssorozatban digitálisan felújítva visszatér a mozikba, a klasszikus 1992-es szinkronnal és feliratos változatban is. 

A jellegzetesen „tarantinós” történetben öt, egymás számára teljesen ismeretlen férfi összeáll a tökéletes bűntény elvégzésére. Nem ismerik egymás valódi nevét, színek szerint szólítják egymást. A gyémántrablás után azonban a rendőrség túl gyorsan a nyomukra bukkan, és a rablásból pillanatok alatt vérfürdő lesz. Egyértelmű, hogy valaki közülük besúgó volt, hiszen a rendőrség szinte azonnal ott volt a nyomukban. Már csak azt kell kideríteni, hogy melyikük az… A film sztorija a rablás elkövetése után indul, és egy-egy visszatekintő jelenetben idéződik fel az azt megelőző időszak, a bűntett kitervelésének fázisa, illetve ily módon ismerjük meg magukat a szereplőket is. 

Ha Te is szeretnél ott lenni a film premier előtti zártkörű díszbemutatóján 2018. május 9-én 19:00-kor a Pólus Moziban, nincs más dolgod, mint vasárnap (május 6.) 20:00 óráig megírni nekünk a [email protected] e-mail címre, hogy melyik évben mutatták be eredetileg a Kutyaszorítóbant az USÁ-ban. Ha nem vagy biztos a válaszban, kattints ide.

a, 1989

b, 1992

c, 1995

Inkább a Facebookon játszanál? Írd meg a játékot meghirdető bejegyzés alá ide kattintva, kit vinnél el magaddal a premierre, és automatikusan bekerülsz a sorsolásba! 

Sok sikert kívánunk!