JÁTSSZ ÉS NYERJ: Nézd meg premier előtt Az elveszett várost!

Az elsők között szeretnéd látni az év egyik legviccesebb vígjátékát ígérő Az elveszett városSandra Bullock, Channing Tatum és Daniel Radcliffe főszereplésével? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 3 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Április 21-től végre a magyarországi mozikban Az elveszett város, melyet most premier előtt láthatsz meg a partnereddel.

Az Amerikában már hangos sikert aratott film főhőse egy zseniális írónő, Loretta (Bullock) aki épp új regénye promóciós körútját jára egy címlapmodellel, Alannel (Tatum), amikor egy milliárdos (Radcliffe) elrabolja őket, mivel úgy véli, hogy a nő talán elvezetheti ahhoz a mesés kincshez, melyről a legutóbbi regénye szól. A kaland során Lorettának és Alannek össze kell fognia, hogy még azelőtt találják meg a kincset, mielőtt az örökre elveszne.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a nyereményjátékot meghirdető Facebook-bejegyzésünkhöz (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a csütörtök déli (április 14., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Arénában kerül sor április 19-én (kedden).

Sok szerencsét kívánunk! 

akció | kaland | romantikus | vígjáték

A zseniális, ugyanakkor  visszahúzódó írónő, Loretta Sage (Sandra Bullock) azzal töltötte az egész karrierjét, hogy népszerű romantikus-kalandregényeiben egzotikus helyekről... több»